Hotel

Persoonlijke aandacht en comfort staan centraal in Villa Beukenhof Luxury Vintage Hotel. Ervaar de unieke combinatie van klassiek en kleurrijk design in een authentieke omgeving..

Onze 8 suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design.

Reserveer hier uw kamer >

Capri

Stelt u zich eens voor om op alle Grand Cru's van de wereld te liggen, en vervolgens roomservice bellen voor een drankje! Het is werkelijk uniek, want in deze suite slaapt u op de oude wijnkelder die dankzij een glazen wand onder het voeteneinde van het bed te zien is.

De wand achter het bed is bedekt met een laagje bladgoud en door het meubilair heeft deze kamer een Italiaans klassieke sfeer.

De badkamer heeft een rood-marmeren vloer met Italiaanse wandtegels, een Philippe Starck spiegel en twee verzilverde kranen in de vorm van een zwaan. Schuin boven de elegante wastafel hangt een flatscreen-tv.

Vragen of reserveren?
Indien u vragen heeft of wenst te reserveren kunt u te allen tijde contact opnemen met de afdeling Guest Relations- sales. Telefoonnummer 071-720 09 09, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Reserveren | Contact