Hotel

Persoonlijke aandacht en comfort staan centraal in Villa Beukenhof Luxury Vintage Hotel. Ervaar de unieke combinatie van klassiek en kleurrijk design in een authentieke omgeving..

Onze 8 suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design.

Reserveer hier uw kamer >

London

Deze suite is vernoemd naar de authentieke schouw, betegeld met driehonderd tegeltjes uit 1750. Drie hiervan zijn beschilderd met een olifant; uniek en zeldzaam. Het verleden en heden smelten in deze ruimte samen. Zittend bij de openhaard op een royale bank, 'love seat' of poefje is het hier heerlijk vertoeven.

De badkamer straalt alle luxe uit die men zich wensen kan. Na het gebruik van de infrarood sauna kom je via een trapje van Belgisch hardsteen in het bad met Niagarakraan. Vanuit het bad is het heerlijk ontspannen tv kijken. Na afloop douchen is hier een ware belevenis!

Vragen of reserveren?
Indien u vragen heeft of wenst te reserveren kunt u te allen tijde contact opnemen met de afdeling Guest Relations- sales. Telefoonnummer 071-720 09 09, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Reserveren | Contact