New York

New York

New York suite is de Royal suite van Vila Beukenhof, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze suite heeft een geweldig uitzicht over de Engelse country-stijl tuin, het zomerterras en de eeuwenoude beukenboom.

Er is gewerkt met goudaccenten en luxe, warme stoffen. In de ‘living’ staat een theatrale bank met bijbehorende ‘love seats’. Naar tv of dvd kijken is een genot op het ultra moderne plasmascherm dat hangt boven de openhaard.

Via de trap komt u terecht op een glazen loopbrug met speciale kleureffecten, die u leidt naar het enorme boudoirbed. Één trap omlaag en men bevindt zich in de badkamer. Deze is geheel afgestemd op de inrichting, voorzien van een groot bubbelbad, gouden kranen, een ‘Versace’ wastafel, flatscreen televisie, infrarood sauna en een luxe ruime douchegelegenheid met twee douches.

Vragen of reserveren?
Indien u vragen heeft of wenst te reserveren kunt u te allen tijde contact opnemen met de afdeling Guest Relations- sales. Telefoonnummer 071-720 09 09, e-mail info@villa-beukenhof.nl

LUXURY VINTAGE HOTEL | Privacy policy