Trouwen

Trouwen

U trouwt niet zomaar iemand, dus ook niet zomaar ergens. Villa Beukenhof is één van de schitterendste locaties in Nederland waar gastronomie en ambiance samengaan.

Het authentieke pand wordt omgeven door een prachtige Engelse countrystijl tuin, vol rust en romantiek. Villa Beukenhof is een verrassende locatie en voor velen een ontdekking. Een plek waar bruiloften, recepties en feesten een onvergetelijk succes worden. Na afloop overnachten in een luxe bruidssuite met kingsize boudoirbed, bubbelbad en sauna, maakt uw trouwdag dé dag om nooit meer te vergeten!

“Grenzeloze mogelijkheden voor de invulling van uw huwelijksdag en officieel benoemd tot trouwlocatie.”

Trouwlocatie

De meest romantische huwelijken worden gesloten in Villa Beukenhof. Officieel benoemd tot trouwlocatie. Wij bieden grenzeloze mogelijkheden voor een onvergetelijke invulling van uw huwelijksdag en –feest. In de zomer trouwt u intiem buiten onder de driehonderd jaar oude feeërieke beuk. Hetgeen ook een absolute aanrader is voor winterbruidsparen!

Onze ‘personal touch’ en aankleding geven u dat onvergetelijke gevoel. De huwelijksceremonie uitbreiden met een receptie, diner of feestavond? Het is allemaal mogelijk. De afdeling banqueting heeft volop ideeën en geeft u graag vrijblijvend advies; voor grote, maar ook intieme bruiloften.

huwelijksnacht

De huwelijksnacht is een bijzondere nacht na een bijzondere dag, die een bijzondere locatie verdient. Een nacht waarvan je moet genieten. Een goed idee om er een romantisch weekend van te maken, als de huwelijksreis niet direct volgt, om dat speciale gevoel nog lang te kunnen vasthouden. Villa Beukenhof is de ideale gelegenheid om even heerlijk tot rust te komen voor een romantische afsluiting van de trouwdag.

Huwelijksarrangement
€ 369,00 in Tokyo
€ 449,00 in New York

Of u voor het Jawoord bij ons incheckt of pas na uw bruiloftsfeest; wij ontvangen u graag feestelijk met een glas bubbels en mondvermaakje in uw suite. Na de huwelijksnacht sluit u het verblijf af met een uitgebreid champagneontbijt op de kamer.

Storyteller

Villa Beukenhof biedt u een bijzondere verteller, Giselle Ecury. Zij schrijft en presenteert een verhaal op maat, eventueel met metaforen, gebaseerd op uw zeer persoonlijke inbreng. Er is ruimte voor wijsheden, citaten en poëzie, zo nodig in het Engels, Frans en Duits. Haar stem is prachtig om naar te luisteren. Levendig en duidelijk. Voor meer informatie kunt u haar website bezoeken.

LUXURY VINTAGE HOTEL | Privacy policy