Hotel

Persoonlijke aandacht en comfort staan centraal in Luxury Boutique Hotel Villa Beukenhof.
Ervaar de unieke combinatie van klassiek en kleurrijk design in een authentieke omgeving.

Onze 5 suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historische gebouw is
gecombineerd met eigentijds design. Alle kamers zijn voorzien van een espressomachine, domotica (digitaal verlichtingssysteem), moderne audio- en tv-apparatuur, films en muziek, telefoon en Wi-Fi en in de grotere suites infrarood sauna’s. Aan uw slaapcomfort hechten wij grote waarde. De comfortabele bedden zijn voorzien van luxe Kartell-matrassen.

Onze suites

Luxury Boutique Hotel

De Paris is ingericht in Franse stijl en ademt een nostalgische en romantische sfeer uit. U overnacht hier in één van de oudste herbergkamers van de Beukenhof. De badkamer is geheel in stijl doorgevoerd en voorzien van alle gemakken; dubbele wastafel, douche met ‘rainfall shower’, ligbad en flatscreen televisie.

Cape town

26m | Bekijk foto album

Cape Town ademt de sfeer uit van Afrika. De materialen en stoffen die hier zijn gebruikt vormen een warm en gezellig geheel. De badkamer is ruim en ook hier komt u Afrikaanse invloeden tegen. Deze is voorzien van een bubbelbad, ‘rainfall shower’ en flatscreen televisie.

De Dubai bevindt zich in de nok van het pand en heeft een schitterend uitzicht over de Engelse countrystijl tuin. In deze unieke zoldersuite heerst de sfeer van het
Verre Oosten en slaapt u onder een sterrenhemel!
De badkamer is geheel in stijl doorgevoerd. De douche is voorzien van ‘rainfall shower’, er is een bad aanwezig en naast de wastafel hangt een flatscreen televisie.

In voorbijgaande jaren lieten de Chef-kok en sommelier in deze ruimte de wijn/spijs combinaties proeven aan de gasten. De authentieke wijnkasten zijn intact gebleven en de unieke wijnen die hier nu liggen zijn via roomservice te bestellen. Tokyo heeft een moderne en ‘high tech’ inrichting. De kleuren zwart, wit en grijs voeren de boventoon.

NEW YORK

115m | Bekijk foto album

New York suite is de Royal suite van Vila Beukenhof, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze suite heeft een geweldig uitzicht over de Engelse country-stijl tuin, het zomerterras en de eeuwenoude beukenboom.

Er is gewerkt met goudaccenten en luxe, warme stoffen. In de ‘living’ staat een theatrale bank met bijbehorende ‘love seats’. Naar tv of dvd kijken is een genot op het ultra moderne plasmascherm dat hangt boven de openhaard.

LUXURY VINTAGE HOTEL | Privacy policy