Hotel

Persoonlijke aandacht en comfort staan centraal in Villa Beukenhof Luxury Vintage Hotel. Ervaar de unieke combinatie van klassiek en kleurrijk design in een authentieke omgeving..

Onze 8 suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design.

Reserveer hier uw kamer >

New York

New York suite is de Royal suite van Vila Beukenhof, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze suite heeft een geweldig uitzicht over de Engelse country-stijl tuin, het zomerterras en de eeuwenoude beukenboom.

Er is gewerkt met goudaccenten en luxe, warme stoffen. In de 'living' staat een theatrale bank met bijbehorende 'love seats'. Naar tv of dvd kijken is een genot op het ultra moderne plasmascherm dat hangt boven de openhaard.

Via de trap komt u terecht op een glazen loopbrug met speciale kleureffecten, die u leidt naar het enorme boudoirbed. Één trap omlaag en men bevindt zich in de badkamer. Deze is geheel afgestemd op de inrichting, voorzien van een groot bubbelbad, gouden kranen, een 'Versace' wastafel, flatscreen televisie, infrarood sauna en een luxe ruime douchegelegenheid met twee douches.

Vragen of reserveren?
Indien u vragen heeft of wenst te reserveren kunt u te allen tijde contact opnemen met de afdeling Guest Relations- sales. Telefoonnummer 071-720 09 09, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Reserveren | Contact