Hotel

Persoonlijke aandacht en comfort staan centraal in Villa Beukenhof Luxury Vintage Hotel. Ervaar de unieke combinatie van klassiek en kleurrijk design in een authentieke omgeving..

Onze 8 suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design.

Reserveer hier uw kamer >

Tokyo

In voorbijgaande jaren lieten de Chef-kok en sommelier in deze ruimte de wijn/spijs combinaties proeven aan de gasten. De authentieke wijnkasten zijn intact gebleven en de unieke wijnen die hier nu liggen zijn via roomservice te bestellen.

Tokyo heeft een moderne en 'high tech' inrichting. De kleuren zwart, wit en grijs voeren de boventoon. De badkamer heeft een sauna en twee douches, waaruit twintig liter water per minuut stroomt. De douche is onder andere verlicht door glasvezelspotjes die speciale kleureffecten tot stand brengen. Hier is het douchen in een waterval van licht! Boven het toilet hangt een 'Moonlight', die de sfeer in deze ruimte benadrukt.

Vragen of reserveren?
Indien u vragen heeft of wenst te reserveren kunt u te allen tijde contact opnemen met de afdeling Guest Relations- sales. Telefoonnummer 071-720 09 09, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 •  
   
 •  
   
 •  
   
 •  
   

Reserveren | Contact